Unieke jubileum clubwhisky

UPDATE: We zijn uitverkocht in de pre-order!

De Goorse Whiskyclub GUS viert dit jaar het 10-jarig jubileum en ter ere hiervan komen we met een jubileumwhisky. Dit is echter niet zomaar een “dertien in een dozijn” whisky maar een zeer bijzondere, namelijk de Old Particular Glen Garioch 12YO Bourbon Barrel 48,4%.

Zeer exclusieve whisky

Dit is een Single Cask Whisky waar 300 flessen van afgevuld kunnen worden en dus ook exclusief voor ons afgevuld wordt (komt dus ook niet meer op de markt). Op de fles zal vermeld worden dat deze gebotteld is ter ere van het 10-jarig jubileum van de Goorse Usquebaugh Society in samenwerking met Bar Bistro d’Olde Smidse en Mitra Arjan Voortman.

Eenmalige fill vergelijkbaar met de Glen Garioch

Zoals reeds gezegd is dit een eerste en eenmalige fill die je kunt vergelijken met de Glen Garioch die op sherryvaten heeft gelagerd. Het verschil is echter dat de jubileumwhisky iets meer vanilletonen heeft en daardoor nog zachter, zeg maar gerust fluweelzacht is, ten opzichte van de Glen Garioch die op sherryvaten heeft gelagerd.

Voorinschrijving

Er is echter 1 ‘maar’ aan deze whisky en dat is dat we hem alleen gaan bottelen als we ook daadwerkelijk het aantal van 300 flessen halen. Daarom werken we met een voorinschrijving en deze loopt tot 15 februari. De verkoopprijs voor deze exclusieve whisky bedraagt €75,– per fles. Leden van de GUS en de bezitters van de Goorse Whiskypass hebben 10% korting op deze verkoopprijs.

GO or NO GO

Bij voldoende animo gaan we de bestellingen verder organiseren en zullen we ook vragen om een betaling vooraf. Om de exclusiviteit te waarborgen zijn we voornemens om het hele vat op te kopen en te laten bottelen, dit betekent dat we zo’n 300 flessen moeten verkopen. Dit willen doen via een voorinschrijving. Uiteindelijke willen we clubwhisky uitleveren in dit voorjaar.

Meedoen

Bij interesse horen we graag hoeveel flessen je zou willen, dan via onderstaan knop. (Je mag uiteraard ook je vrienden, kennissen, buren,etc.. vragen of ze interesse hebben).